vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Must read

  1. Must read: Op weg naar een crash, correctie of geen van beide

    Plus: protectionisme is geen goed idee, pensioenfondsen beleggen te ingewikkeld, AI biedt beleggingskansen, yen op nieuw dieptepunt, en veel meer.

  2. Must read: weerbare Nederlandse economie krimpt

    Plus: megakrachten stuwen rendement infrastructuur, 7 veelbelovende duurzaamheidsfondsen, ook Amerikaanse huizenprijzen blijven maar stijgen en nog veel meer.

  3. Must read: techinsiders krijgen hoogtevrees

    Insiders doen Nvidia hard van de hand. Plus: is daar een pauze in de opmars van tech, Amerikaanse particulieren kopen rustig door en check altijd de ticker.

  4. Must read: gekte huizenmarkt terug van weggeweest

    Huizenprijzen zijn afgelopen jaar met gemiddeld €41.500 opgelopen. Plus: Zuidoost-Azië is hot, outperformance groeiaandelen naar record en doet Macron een Cameronnetje?

  5. Must read: beste jaar AEX

    Van de eeuw, nota bene. Plus; hoeveel geld is nodig om de Amerikaanse balans te repareren? TSMC is weer groter en wat is het verschil tussen de Magnificent Seven en andere aandelen behalve de marktkapitalisatie?

  6. Must read: China slaat terug. Maar waar?

    Berkshire Hathaway is niet ESG-proof. BYD ook niet. Banken met ambitie, goed nieuws voor de techrally en Europa zoekt explosievenexperts.

  7. Must read: 7 eurolanden in de gevarenzone

    Brussel roept waarschijnlijk zeven landen op het matje. Plus: watersector profiteert van AI-hype, woningbeleggers haken af en de S&P 500-aandelen met de meeste koopadviezen.

  8. Must read: Deze sectoren houden van renteverlagingen

    Nuts en gezondheidszorg doen het goed bij dalende rentes. Plus: het gaat maar niet beter op de Chinese vastgoedmarkt, beleggers betalen een aandelenpremie en Apple gaat niet blind mee in de AI-hype.

  9. Must read: Staat de Nederlandse flitsbezorgmarkt op instorten?

    Prima beursvooruitzichten, Amerikaanse verkiezingen en schokbestendigheid op de financiële markten. Plus: wel of geen interventies op Franse obligatiemarkt, zonnepanelen, bitcoin en meer.

  10. Must read: beleggers vrezen Marine Le Pen

    De risicopremie op Franse obligaties loopt verder op. Plus: de Fed houdt zijn kruit droog, dit is de langste cyclus van outperformance in de VS en wacht niet te lang op een correctie.

  11. Must read: Musks miljardenbonus

    De bonusstrijd bij Tesla duurt voor. Plus: Japanse aandelen hebben wind mee, Fed drukt op pauzeknop, Europese importheffing raakt ook Duitse auto-industrie, goudtekort, en meer.

  12. Must read: U zoekt ondergewaardeerde Nederlandse aandelen?

    Plus: obligaties aantrekkelijker dan aandelen, Big Tech is niet al te duur, AFM waarschuwt voor beursenthousiasme, bodem vastgoedcrisis bereikt, en meer.

  13. Must read: AI is wel/geen beurshype

    Plus: water verandert in goud, Robeco positief over Indiase aandelen, JP Morgan en Citi waarschuwen voor beursschok, de grote zonne-energieparadox, en meer.

  14. Must read: Beleggingen in schone energie krijgen tractie

    Plus: de optimistische outlook van Aegon AM, Moningstar enthousiast over Europese aandelen, goud wordt nu echt schaars, en veel meer.

  15. Must read: Uitstervend ras

    Echte shortsellers bestaan bijna niet meer. Plus: zo stemden de ECB-leden, Europa dreigt een openluchtmuseum te worden. En: heeft u ook last van hoogtevrees bij de huidige chipkoersen?