vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Must read

  1. Must read: Het is Europees en ondergewaardeerd

    Plus: historie in voordeel smallcaps, Optimix onderweegt aandelen, grote beurskansen in gezondheidszorg, zoeken naar de juiste waarderingsmaatstaf, en veel meer.

  2. Must Read: komt de crash nog dit jaar?

    Plus: zet de rotatie naar smallcaps door? Taylor Swift-effect in het VK, vooruitblik ECB en jawel, verder stijgende huizenprijzen.

  3. Must read: vermogensbeheerders zien winsten verdampen

    Ondanks de goede aandelenmarkten krimpen de marges van vermogensbeheerders. En: kijk eens naar de goudprijs, luxe werkt, behalve bij de regenjassen en BlackRock groeit maar door.

  4. Must Read: het Trump-effect

    Plus: het Poetin-effect, AI zet robotsector op zijn kop, de keerzijde van de energietransitie, biodiversiteit als beleggingsthema en start cijferseizoen.

  5. Must read: is AI een reddende engel?

    Kan AI tech voor een crash behoeden? Plus: het gaat hard bergafwaarts met Biden en licht aan het eind van de tunnel voor smallcaps.

  6. Must read: Gen Z is rijker dan u denkt

    Big is niet altijd beautiful, tijd voor smallcaps en opkomende markten en een grijze donderwolk boven Europa.

  7. Must Read: 'Huizenprijzen gaan nog veel verder omhoog'

    Plus: Gen Z omarmt ETF's, race to the bottom bij ETF's in lagere versnelling en inhaalrally voor Europese smallcaps?

  8. Must read: Zomersales op de Franse beurs

    Plus: Amerikaans vastgoed is wel heel erg duur, bank der banken waarschuwt, geen kans zonder overwaarde, cryptodiefstal dit jaar verdubbeld, en meer.

  9. Must read: Grote vermogensbeheerders zien het zonnig in

    Plus: AI-aandelen overgewaardeerd, links wint verrassend Franse verkiezingen, inflatie en rente gaan snel dalen, duurzame energie wint, en meer.

  10. Must read: de Amerikaanse supercyclus gaat maar door

    Nog nooit deden Amerikaanse aandelen het zo lang zo goed. En wel eens gehoord van upflation? Daarmee prijzen bedrijven zichzelf uit de markt.

  11. Must read: Duitse industrie in de problemen

    Plus: Nederlands pensioenvermogen in de lift, real assets gaan het beter doen dan aandelen, goedkope luxe-aandelen, economie is niet maakbaar, en meer.

  12. Must read: stijgende rentekosten doen bedrijven wereldwijd pijn

    Plus: ABN AMRO neemt winst op IT-sector, duurzaam beleggen is goed kiezen, beleggen in hedgefondsen is zelden een goed idee en veel meer.

  13. Must read: Waarom blijven Europese aandelen maar achter?

    Plus: pas op met langlopende obligaties, Nederlandse inflatie loopt weer op, Japanse yen verkent nieuwe bodem, winstnemingen in de grondstoffenmarkt, en meer.

  14. Must read: Want alles draait tegenwoordig om chips

    Plus: uitslag Franse verkiezingen stelt ondanks alles gerust, kansrijke dividendaandelen, Europees vastgoed klimt uit dal, Nederlandse aandelentips van de professionals, en meer.

  15. Must read: Trump staat voor

    Na het verkiezingsdebat in de VS is de kans dat Donald Trump wint gestegen. De vrachtkosten nemen weer flink toe, de inflatie is hoog, maar dat is niet terug te zien in loonstijgingen in de VS.