vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Must read

  1. Must read: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

    Plus: de 5 megatrends van BlackRock, opkomende markten gaan wel/niet outperformen, kansrijke thema's, Robeco maant tot voorzichtigheid, en meer.

  2. Must read: Dat was 2023, op naar 2024

    Plus: daar komen de renteverlagingen, stapelen in de chipindustrie, land van de rijzende aandelen, vergeet de energietransitie niet, en meer.

  3. Must read: Blijf altijd belegd

    Plus: defensieve aandelen stuk goedkoper, terugkeer Trump is risico wereldeconomie, kansrijke blue chips, gebutste sector met kansen, Chinese rebound, en meer.

  4. Must read: Vooral aandelenkansen in China

    Plus: Niets stopt duurzaamheidsrevolutie, kwaliteitsbedrijven doen het beter, magnificent winsten, spotgoedkope Europese banken, en veel meer.

  5. Must read: 2023 was een bijzonder beursjaar

    Plus: Zeldzame aardmetalen zijn de nieuwe olie, Grafiek van Daalder, Nasdaq is risicovoller. winstrecessie op komst, nieuwe mijlpaal ASML, en meer.

  6. Must read: 2024 wordt het jaar van Chinese aandelen

    Plus: ECB is verkeerd bezig, zes visies op beursjaar 2024, verhuren woningen niet langer rendabel, ook Robeco stapt in smallcaps, en meer.

  7. Must read: Vooral smallcaps en vastgoed profiteren van lagere rentes

    Plus: aantrekkelijke alternatieven voor Magnificent Seven, ECB tegen extra bankenbelasting, Duitse aandelenkansen, ook factortiming is niet te doen, en meer.

  8. Must read: Luxe-industrie is en blijft winstmachine

    Plus: dividend wordt belangrijker, vastgoed in 2024, doemdenkers zijn stom, goudprijs gaat los, groene industrie is een moetje, en meer.

  9. Must read: Particuliere beleggingsvoorkeuren

    Plus: onverminderd positief over obligaties, kleine aandelen op koop, AI-hype gaat verder/knapt, wereldeconomie houdt stand, oliebedrijven gaan niet voor duurzaam, en meer.

  10. Must read: positiviteit alom

    Amerikaanse beleggers zijn superpositief. Plus: de vraag naar olie zal dalen, wat is de oorzaak van de Chinese vastgoedcrisis en obligaties zijn weer favoriet.

  11. Must read: Powell bedankt!

    Plus: AI-hype kan flink teleurstellen, 2024 wordt het jaar van Europese aandelen en obligaties, huizenmarkt gaat naar nieuwe piek, en meer.

  12. Must read: 2023 was een slecht jaar voor beleggers in grondstoffen

    Plus: centrale banken aan zet, er is een nieuw klimaatakkoord, banken zijn niet duurzaam, life cycle-beleggen is niet de oplossing, en meer.

  13. Must read: Kansen in de Europese telecomsector

    Plus: dollar blijft sterk, Magnificent Seven zijn nog niet uitgestegen, Nederlandse economie in 2024, wederopstanding bitcoin verklaard, en meer.

  14. Must read: Goudprijs kan verder stijgen

    Plus: mooie kansen voor Amerikaanse smallcaps, meer slecht nieuws uit China, Wall Street over 2024, klimaatbeleid is winstgevende business, hogere vermogensbelasting, en meer.

  15. Must read: aandelen Oost-Europa favoriet

    Opkomende markten vormen een lichtpuntje, aldus Schroders. Gaan we terug naar de pensioenijstijd, een strategie voor luie beleggers en wisseling van de wacht bij Volksbank.