vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Tesla: robovan en cybercab, maar geen concreet tijdspad’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Tesla: robovan en cybercab, maar geen concreet tijdspad
Beeld: Tesla

Tesla: robovan en cybercab, maar geen concreet tijdspad

Bij het Robotaxi-evenement werd de Cybercab gepresenteerd, een auto zonder stuur of pedalen die mensen zonder bestuurder naar hun bestemming zal rijden. Voorlopig zal deze taxi echter nog niet op de weg te zien zijn. Naast de Cybertaxi werd ook de Robovan gepresenteerd. Het busje biedt plaats aan twintig mensen en is dus bedoeld voor groepsvervoer. Het lijkt een aanzienlijk minder interessante toepassing dan de Cybertaxi zelf. Wel kan het busje ook gebruikt worden voor goederenvervoer binnen een stad. Voor transport over grotere afstanden werkt Tesla aan de Semi. En dan is er natuurlijk nog de Optimus-robot.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!