vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Waarom blijft Azelis achter bij IMCD?’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Azelis maakt geen aanspraak op premie

Waarom blijft Azelis achter bij IMCD?

Consolidatie blijft een belangrijke rol spelen voor Azelis, zo blijkt uit een beleggersevenement, waarbij het concern de plannen voor de komende jaren ontvouwde. De grenzen van deze strategie zijn echter in zicht. Op de jaarlijkse Investor Lab Tour heeft Azelis meer informatie verstrekt over de plannen voor de komende jaren. In de afgelopen jaren en met name tijdens de Covid-19 pandemie heeft de markt voor distributie van chemicaliën en voedingsingrediënten een ongekende groei van gemiddeld 14,5% per jaar beleefd. Azelis schetst voor de komende jaren een tragere groei van gemiddeld 3,9% per jaar, die echter nog altijd sterker is dan de brede economie. De komende jaren liggen er nog volop kansen om te profiteren van verdere consolidatie.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!