vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Chinese overheid lijkt toch met nieuw stimuleringspakket te komen ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Chinese overheid lijkt toch met nieuw stimuleringspakket te komen
Beeld: © ANP

Chinese overheid lijkt toch met nieuw stimuleringspakket te komen

Morgen wordt er in China een persconferentie gehouden door hooggeplaatste officials. Een uitzonderlijke stap die voor beleggers wel eens goed nieuws kan bevatten. De druk op de Chinese autoriteiten om met meer stimulerende maatregelen te komen om de economie uit het slop te trekken neemt hand over hand toe. En het heeft er alle schijn van dat Beijing overstag gaat. Er staat voor aanstaande dinsdag een persconferentie gepland van drie financiële toezichthouders, een tamelijk uitzonderlijk fenomeen in China. Dit voedt de gedachte dat - na aanvankelijk weinig animo extra stimuli aan te kondigen - de Chinese overheid toch met aanvullende maatregelen zal komen.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!