vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Vastgoedcrisis China nog verre van opgelost ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Roep om meer stimulerende maatregelen neemt toe

Vastgoedcrisis China nog verre van opgelost

De meeste westerse beurzen staan dit jaar nog steeds op een aantrekkelijke plus, maar dat geldt niet voor die in China. De CSI 300-index is weer terug bij af. Waar de meeste financiële markten in de westerse wereld niet zo gek ver van recordstanden noteren, is het beeld in China wezenlijk anders. Allicht beter: weer wezenlijk anders. De breed samengestelde CSI 300 schudde rond maart van dit jaar het negatieve sentiment van zich af en steeg in navolging van Wall Street en de Europese beurzen aanvankelijk stevig. Nadien is er echter de klad ontstaan in de koersvorming en is de index weer terug bij af, als gevolg van een reeks tegenvallende macrocijfers. Inmiddels zijn de laagste koersen van februari opnieuw in zicht.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!