vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Beleggers kotsen aandeel BMW uit: terecht?’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium BMW schiet door zijn rem

Beleggers kotsen aandeel BMW uit: terecht?

BMW gaf op 10 september een winstwaarschuwing wegens technische problemen met een remsysteem en de aanhoudend zwakke Chinese markt. De vooruitzichten voor het aandeel verslechteren in hoog tempo. BMW gaf op 10 september een winstwaarschuwing vanwege technische problemen met het door Continental ontwikkelde remsysteem. Dit gaat de leveringen in de tweede helft van het jaar raken en een flinke kostenpost opleveren. Daarnaast heeft het bedrijf veel last van de aanhoudend zwakke Chinese markt. De vooruitzichten voor het aandeel verslechteren in hoog tempo. De Duitse automaker stelt de vooruitzichten voor 2024 naar beneden bij en verwacht nu een “lichte daling” in volumes, wat neer zal komen op -1% tot -5%, waar eerder een lichte stijging werd verwacht. Het komt neer op 100.000 auto’s minder.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!