vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Microsoft: iedereen een assistent’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium De potentie van AI-programma Copilot voor Microsoft
Beeld: iStock

Microsoft: iedereen een assistent

Microsoft Copilot wint snel aan populariteit omdat veel bedrijven er al mee experimenteren. De gebruiksmogelijkheden zijn nu nog beperkt, maar dit gaat veranderen.Microsofts Copilot is nu iets minder dan een jaar op de markt en het wint snel aan populariteit. Absolute cijfers gaf Microsoft niet,maar het aantal bedrijven dat voor 10.000 personeelsleden een abonnement afsloot verdubbelde afgelopen kwartaal ten opzichte van het kwartaal ervoor. Het totaal aantal Copilot-klanten steeg met 60% ten opzichte van een kwartaal eerder. Met zulke groeicijfers zal het dus niet lang duren voordat er serieuze omzet verdiend wordt.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!