vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Harde of zachte landing? ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Harde of zachte landing?

Harde of zachte landing?

September is voor beleggers erg negatief begonnen. De verwachte renteverlagingen van de ECB en Fed zijn meer dan welkom, maar komen rijkelijk laat. De financiële markten hebben de septembermaand ronduit negatief afgetrapt. De zorg om inflatie is inmiddels verruild voor vrees dat met name de Amerikaanse economie afstevent op een recessie. Daarvoor zijn diverse signalen zichtbaar, zoals een duidelijk verslechterende arbeidsmarkt in de VS, dalende spaarquota, druk op de huizenmarkt en oplopende wanbetalingen bij zowel hypotheken, persoonlijke en autoleningen als creditcards. De Amerikaanse consument is het water tot aan de lippen gestegen.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!