vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘PostNL zet kaarten op tweede jaarhelft’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium PostNL houdt vast aan jaarprognoses

PostNL zet kaarten op tweede jaarhelft

De cijfers van PostNL over het tweede kwartaal zijn niet sterk, maar wel iets beter dan verwacht. Vooral de vrije kasstroom kon flink vooruit, maar is nog wel altijd negatief. Ondanks aanhoudend lastige marktomstandigheden herhaalt PostNL alle eerder afgegeven vooruitzichten voor geheel 2024. Het concern zegt daarbij te veronderstellen dat het economische klimaat gedurende de tweede jaarhelft geleidelijk zal verbeteren. Het zegt er daar dan wel weer bij te erkennen dat de macro-economische indicatoren nog steeds volatiel zijn. Opvallend natuurlijk dat PostNL een verbetering van de economie verwacht, nu recessievrees in de markten sluipt.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!