vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Totaal geen zicht op perspectief bij Umicore ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Totaal geen zicht op perspectief bij Umicore

Totaal geen zicht op perspectief bij Umicore

De gehoopte duidelijkheid over de toekomst van Battery Materials bleef achterwege bij de halfjaarcijfers van Umicore. In plaats daarvan zette het bedrijf een streep door de bouw van nieuwe fabrieken en volgde een miljardenafschrijving. De markt keek reikhalzend uit naar de halfjaarupdate van Umicore, gefocust op de conclusies van de strategische evaluatie van Battery Materials. Nu blijkt dat beleggers nog (veel) langer geduld moeten hebben, want de materialenspecialist denkt nog tot begin 2025 nodig te hebben om de evaluatie af te ronden. Intussen neemt het bedrijf wel weer de nodige (ingrijpende) maatregelen.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!