vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘KPN beloont aandeelhouders flink na keurig kwartaal’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium KPN beloont aandeelhouders flink na keurig kwartaal
Beeld: iStock

KPN beloont aandeelhouders flink na keurig kwartaal

Opnieuw overlegt KPN een set keurige cijfers en aandeelhouders krijgen een 30% hoger tussentijds dividend voorgeschoteld. Is dit reden voor een hoger koersdoel en advies? KPN levert een uitstekend kwartaalrapport af. Op nagenoeg alle vlakken presteert het telecombedrijf iets beter dan verwacht. De succesvolle uitrol van het glasvezelnetwerk en de overname van Youfone waren twee belangrijke steunpilaren.Aandeelhouders zitten er ondertussen warmpjes bij. KPN verhoogt het tussentijdse dividend met 30% naar €0,068 per aandeel en naar verwachting komt hier nog een slotdividend van meer dan €0,10 per aandeel bovenop. Daarmee houden beleggers zicht op een keurig dividendrendement van bijna 5%.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!