vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Interessante overname door ForFarmers: dit levert het op’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Is aandeel ForFarmers koopwaardig na overname?

Interessante overname door ForFarmers: dit levert het op

Het veevoederbedrijf heeft zijn strategie die draait om verdere verduurzaming van de voedselketen verder vorm gegeven. De overname van Van Triest, handelaar in reststoffen, is een interessante aanvulling. Al enkele kwartalen laat ForFarmers uit Lochem beter dan verwachte resultaten zien. En dat tegen de achtergrond van nog immer zeer lastige marktomstandigheden van krimpende veestapels, dierziekten en hoge inputkosten. Onder leiding van CEO Pieter Wolleswinkel zet ForFarmers volledig in op het verder verduurzamen van de voedselketen. Met een persoonlijke aanpak richting de boer probeert het de CO2-voetafdruk van het boerenbedrijf te verkleinen en het rendement voor de boer te verhogen. Tegelijkertijd zoekt het concern naar meer groeimogelijkheden in Oost-Europa. Deze succesvolle strategie wordt nu verder ingevuld met de aangekondigde overname van Van Triest Veevoeders. Wat is de impact op het koersdoel en het advies?

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!