vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Promotie naar Bel20 moet Azelis zichtbaarder maken’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Promotie naar Bel20: tijd om advies aandeel Azelis te herzien

Promotie naar Bel20 moet Azelis zichtbaarder maken

Sinds deze week maakt Azelis onderdeel uit van de Bel20 in Brussel. De extra zichtbaarheid die het bedrijf hiermee krijgt is geen overbodige luxe: sinds begin 2023 presteert het aandeel beduidend slechter dan de concurrentie. Promotie naar de Bel20 was door de beperkte liquiditeit in het aandeel tot voor kort niet mogelijk. De verkoop van een significant belang door grootaandeelhouders in mei betekende echter een flinke verbetering van de verhandelbaarheid. Eerder werd al bekend dat EQT keek naar de opties voor Azelis, waarvoor verschillende partijen interesse hadden getoond. De markt beoordeelde dit als een hint op een overname, met een flinke stijging van de aandelenkoers tot gevolg.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!