vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Beursblik: geen verrassingen bij Sligro

Beursblik: geen verrassingen bij Sligro
Beeld: Sligro Food Group

(ABM FN-Dow Jones) Sligro heeft in het derde kwartaal geen grote verrassingen laten zien. Dit stelde analist Fernand de Boer van Degroof Petercam, die verwacht geen grote aanpassingen te hoeven doen aan zijn taxaties.

Vanwege de tabaksverkoop was het zicht op de totale omzetontwikkeling beperkt, merkte De Boer op. "De onderliggende trends in Nederland waren desondanks iets beter dan verwacht, maar helaas is er geen consensus beschikbaar voor de omzet exclusief tabak", aldus de analist.

De resultaten in België stelden teleur, oordeelde de analist, maar opmerkingen van het bestuur stemmen optimistisch over een herstel.

Sligro handhaafde donderdag de outlook. "We verwachten dan ook geen aanpassingen te hoeven doen aan onze EBITDA-taxaties voor heel 2024."Degroof herhaalde het Houden advies voor Sligro met een koersdoel van 14,00 euro. Het aandeel Sligro steeg donderdag met 2,4 procent tot 12,20 euro.

Degroof herhaalde het Houden advies voor Sligro met een koersdoel van 14,00 euro. Het aandeel Sligro steeg donderdag met 2,4 procent tot 12,20 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!