vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Video: winstgroei VS breidt zich uit van tech naar andere sectoren

Video: winstgroei VS breidt zich uit van tech naar andere sectoren
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De sterke kwartaalcijfers van Amerikaanse financials laten zien dat Wall Street niet langer alleen afhankelijk is van de techsector, maar dat de winstgroei zich heeft uitgebreid naar andere sectoren. Dit zei strateeg Vincent Juvyns van JPMorgan Asset Management maandag tegen ABM Financial News.

Klik hier voor: winstgroei VS slaat over naar andere sectoren

De strateeg spreekt van een positieve start van het winstseizoen. De cijfers stellen Juvyns gerust, aangezien hij nog altijd een voorkeur heeft voor Amerikaanse aandelen, maar zich ook besefte dat die voorkeur kwetsbaar maakt, aangezien de sterke resultaten met name afhankelijk zijn van de techsector en dan met name de zogenaamde Magnificent Seven.

"Maar sinds het tweede kwartaal zien we een uitbreiding van de winstgroei naar andere sectoren, zoals nutsbedrijven en financials", aldus Juvyns. "Dit neemt niet weg dat de techsector nog steeds favoriet is. Met name de groeipotentie van AI-gerelateerde bedrijven is enorm", zei Juvyns.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!