vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Just Eat Takeaway trekt bijna 11 miljoen aandelen in
Beeld: ABM Financial News

Just Eat Takeaway trekt bijna 11 miljoen aandelen in

(ABM FN-Dow Jones) Just Eat Takeaway heeft dinsdag 5 procent van het totaal aantal geplaatste aandelen ingetrokken, wat neerkomt op 10.998.303 gewone aandelen die voorheen in eigen bezit werden gehouden. Dit meldde de maaltijdbezorger dinsdagavond.

De ingetrokken aandelen zijn verworven als onderdeel van de recente aandeleninkoopprogramma's van het bedrijf, volgens Just Eat.

"De annulering van de ingekochte eigen aandelen is in lijn met de intentie van het bedrijf om het geplaatste aandelenkapitaal te verminderen om de toekomstige winst per aandeel te verbeteren, zoals vermeld in de aankondigingen van de recente aandeleninkoopprogramma's", zei het bedrijf in een toelichting.

Als gevolg van deze annulering is het uitstaande aandelenkapitaal nu 208.967.756, elk met een nominale waarde van 0,04 euro.

Na de annulering zal Just Eat 5.777.615 aandelen in eigen bezit houden.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!