vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Beursblik: geen klein bier voor Arcadis
Beeld: ABM Financial News

Beursblik: geen klein bier voor Arcadis

(ABM FN-Dow Jones) Het contract van Heineken met Arcadis en partners NIRAS en DHV is geen klein bier en kan een waarde hebben van 100 miljoen euro per jaar gedurende zes jaar voor Arcadis. Dit schreven analisten van ING donderdag in een rapport.

Dat zou neerkomen op 2 procent van de jaaromzet van Arcadis, waarmee de opdracht in de categorie valt van grote projecten zoals de kademuren n Amsterdam, in samenwerking met Fugro, en HS2 in het Verenigd Koninkrijk.

Bij zulke grote projecten zijn de marges doorgaans hoger en dit project versterkt het imago van Arcadis als aanbieder van oplossingen voor klimaatverandering, dus al met al goed nieuws. Maar de impact zal in 2025 nog beperkt zijn, verwacht ING.  

ING heeft een koopadvies met een koersdoel van 75,00 euro. Het aandeel Arcadis stond donderdag 0,8 procent hoger op 63,05 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!