vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Deutsche Bank verhoogt koersdoel CVC
Beeld: Euronext

Deutsche Bank verhoogt koersdoel CVC

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het koersdoel voor CVC verhoogd van 21,00 naar 22,00 euro, na een periode met sterke winstcijfers en veel activiteit en handhaafde daarbij het koopadvies. Dit bleek maandag uit een analistenrapport.

In de call met analisten gaf het management van CVC positieve boodschappen over de vooruitzichten, maar temperde men de verwachtingen voor de inkomsten uit prestatiegerelateerde fee-inkomsten voor de private-equity-investeerder in 2024.

Hoewel het aandeel de afgelopen maand al sterk presteerde, met een koersstijging van 18 procent tegenover andere private-equity bedrijven zoals EQT met 4 procent, 2 procent voor Partners Group en 6 procent voor de financiële waarden in de Euro Stoxx, is er genoeg voor Deutsche Bank om positief te blijven.

De verwachtingen voor de nettowinst werden met 2 tot 3 procent verhoogd.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!