vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Walmart volgt Amazon.com
Beeld: ABM Financial News

Walmart volgt Amazon.com

(ABM FN-Dow Jones) Walmart breidt de concurrentie met Amazon.com op het vlak van logistiek verder uit, door zijn warenhuizen ter beschikking te stellen van verkopers via andere platforms zoals Etsy, Target of zelfs Amazon. Dat maakt de Amerikaanse retailgigant dinsdag bekend.

De nieuwe dienst start 10 september. Bestellingen die worden geplaatst via andere platforms zullen worden verpakt in bruine dozen zonder het Walmart logo.

Eerder stelde Walmart zijn eigen verkoopplatform al open voor goederen die het bedrijf niet zelf op de schappen heeft liggen. De openstelling van de logistieke ondersteuning voor andere platforms gaat een stap verder.

Amazon.com opende in september 2023 een vergelijkbare dienst. De online-retailer dreigt Walmart voorbij te streven als grootste retailer in de Verenigde Staten. 

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!