vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Beursblik: cijfers KPN bevestigen solide trend
Beeld: ABM Financial News

Beursblik: cijfers KPN bevestigen solide trend

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalcijfers van KPN bevestigen de solide trend, waarbij alle segmenten, met uitzondering van Wholesale, een omzetgroei lieten zien. Dit stelde analist Kris Kippers van Degroof Petercam woensdag in een rapport, waarin hij het koersdoel verhoogde.

Kippers sprak van degelijke resultaten, die de solide trend bevestigden met een groei van de consumententak en zakelijke divisie. Ook lijkt de focus op het te gelde maken van activa zijn vruchten af te werpen. 

Op basis van de resultaten over het tweede kwartaal, verwacht Kippers slechts lichte aanpassingen van de consensus. Degroof zit met zijn taxaties voor de EBITDA na leases momenteel 2 procent onder de consensus. Kippers verwacht de taxaties gelijk te trekken aan de consensus.

Degroof Petercam handhaafde het Houden advies op KPN met een nieuw koersdoel van 4,00 euro. Dat stond op 3,20 euro.

Het aandeel daalde woensdagochtend met 1,6 procent tot 3,71 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!