vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
ING: waarschuwing PageGroup geldt minder voor Randstad
Beeld: ABM Financial News

ING: waarschuwing PageGroup geldt minder voor Randstad

(ABM FN-Dow Jones) De tegenvallende resultaten die PageGroup over het tweede kwartaal rapporteerde, lijken zich niet één op één door te vertalen naar de aanstaande kwartaalcijfers van grote uitzenders, omdat de plaatsing van tijdelijk personeel licht verbeterde. Dit bleek dinsdag uit een analyse van ING na de waarschuwing door PageGroup.

ING wees op de groei in Frankrijk, Duitsland en het zuidelijk deel van de Europese Unie. Daar staan dan weer wel een scherpe daling in de VS tegenover.

PageGroup gaf dinsdag een winstwaarschuwing. De verwachting voor het operationeel resultaat halveerde naar 60 miljoen Britse pond, terwijl de consensus van Bloomberg het volgens ING op 90,4 miljoen pond houdt.

Randstad maakt op dinsdag 23 juli de resultaten over het tweede kwartaal bekend. 

Het aandeel Randstad noteerde dinsdag op een hoger Damrak 1,8 procent lager op 42,16 euro. PageGroup daalde in Londen met bijna 7 procent.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!