vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel DSM-Firmenich
Beeld: DSM-Firmenich

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel DSM-Firmenich

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor DSM-Firmenich verhoogd van 122,00 naar 129,00 euro bij handhaving van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse zakenbank.

In aanloop naar de resultaten over het tweede kwartaal, die op 30 juli worden verwacht, verhoogde UBS de taxaties voor de aangepaste EBITDA met een procent tot 501 miljoen euro. Dat is circa 3 procent hoger dan waar de consensus op mikt.

De taxaties van UBS impliceren een marge van 15,9 procent tegen een consensusverwachting van 15,7 procent. In het eerste kwartaal bedroeg de marge nog 15,1 procent.

De omzet zal in het tweede kwartaal volgens UBS zijn uitgekomen op circa 3,15 miljard euro, goed voor een autonome omzetgroei van 4,6 procent, vooral dankzij een volumegroei van 6,0 procent en ondanks 1,4 procent lagere prijzen.

Het aandeel DSM-Firmenich steeg donderdagochtend met 0,4 procent tot 106,00 euro.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!