vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
TA Crypto-update: Chainlink

TA Crypto-update: Chainlink

Het Chainlink-netwerk verbindt verschillende blockchains met elkaar. Het maakt datagestuurde toepassingen mogelijk, wat belangrijk is voor de groei van DeFi en andere toepassingen die op blockchain zijn gebaseerd. Link is de token van het Chainlink-netwerk.

Link (LINK/USD) heeft een groot deel van dit jaar onder druk gestaan en flink wat terrein moeten prijsgeven. Vanaf de top van maart tot aan de recente dieptepunten zag de token ongeveer 60% van zijn waarde verdampen. Inmiddels lijkt de trend echter gedraaid.

Hoewel het 'alt-seizoen' nog moet loskomen, zien we link al een mooie draai omhoog maken. De koers is onlangs opgevangen in een belangrijke steunzone van meerdere oude toppen en veert hier goed van op. Nu de correctieve fase van dit jaar wordt afgebroken, klaart het technisch beeld verder op en komt er ruimte vrij voor een groter herstel.

Het eerste richtpunt ligt op $15, maar een herstel richting de hoogtepunten van eerder dit jaar rond $22 sluiten we zeker niet uit. Speculanten zouden tijdens correcties kunnen instappen om van het herstel te profiteren.

 

 


Wouter Slot is technisch analist bij Tostrams en IEX. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 
Wouter Slot

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot