vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Nepi Rockcastle neemt Pools winkelcentrum over
Beeld: ABM Financial News

Nepi Rockcastle neemt Pools winkelcentrum over

(ABM FN-Dow Jones) Nepi Rockcastle heeft vrijdag een bindende overeenkomst gesloten voor de acquisitie van het Magnolia Park in het Poolse Wroclaw voor 373 miljoen euro. Dit maakte het vastgoedbedrijf met een notering aan het Damrak vrijdagavond bekend.

Nepi koopt van van Union Investment Real Estate alle aandelen Kasama Investment, de eigenaar van Magnolia Park. De overname wordt gefinancierd uit de kasmiddelen en kredietfaciliteiten van Nepi.

Magnolia is 100.000 vierkante meter groot en gelegen in Wroclaw, de op twee na grootste stad in Polen met ruim 670.000 inwoners.

Nepi spreekt van een veerkrachtige economische groei en stijgende consumptie door huishoudens in Centraal- en Oost-Europa, wat erin resulteert dat het vastgoedbedrijf profiteert van de sterke vraag van internationale retailers die op zoek zijn naar vastgoed in zijn kernmarkten.

Eerder deze maand meldde Nepi al exclusieve onderhandelingen te voeren over een overname van Magnolia Park.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!